کمک های اولیه و فوریت های پزشکی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، این دوره آموزشی با سرفصل‌های تعریف کمک های اولیه، وظایف امدادگر، ارزیابی از مصدوم و مراحل آن، خفگی و اورژانس تنفسی و قلبی، روش های اولیه نجات زندگی CPR، آسیب شناسی از عوامل محیطی و سوانح بزرگ، مسمومیت ها، سوختگی ها، خونریزی، شوک و اورژانس قلبی، غش و صرع، آسیب های اسکلتی، بانداژ وآتل بندی، انتقال مصدوم و پانسمان، و تزریقات در ۲۰ آذر ماه برگزار می‌شود.
گفتنی است؛ پنجاه و سومین دوره آموزشی امدادگری و‌فوریت های پزشکی به مدت ۱۰جلسه آموزش تئوری و عملی به صورت حضوری در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار میشود.
در پایان این کارگاه به شرکت‌کنندگان گواهی معتبر و قابل ترجمه اعطا می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۹ -۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۹۱۶۴۴۸۰۳۶ در طول ساعات اداری تماس گرفته و یا به نشانی آدرس‌ اینترنتی jdsbm.ac.ir مراجعه و به‌ صورت آنلاین ثبت‌نام کنند.

تجربیات و نظرات خود از شرکت در این دوره را برای ما ارسال کنید.

Call Now Button

تست کرونا در منزل (ویژه شهر تهران)