جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی درنظر دارد اولین کارگاه آموزشی ” توانمند سازی پرستاران بخش مراقبت ویژه جراحی قلب (ICU – OH)” را ویژه دانشجویان و کارشناسان پرستاری برگزار نماید.
دپارتمان پرستاری، مامایی و پیراپزشکی اعلام کرد: کارگاه آموزشی مذکور طی دو روز در تاریخ های ۱۴ و ۱۵ مرداد ماه برگزار می گردد.
در این کارگاه، پرستاران با مباحثی چون : آناتومی و فیزیولوژی سیستم قلب و عروق ، انواع اندیکاسیون ها و روش های جراحی قلب ، اصول تهویه مکانیکی و کار با دستگاه ونتیلاتور در بیماران تحت جراحی قلب ،اصول تفسیر گازهای خون شریانی و اقدامات لازم رو برای اصلاح اختلالات اسید و باز ، اصول تفسیر گرافی قفسه سینه،اصول پایش همودینامیک، مدیریت انواع شوک و استفاده از داروهای همودینامیک ، اصول مراقبت های پرستاری و مدیریت عوارض بعد از جراحی ، اصول کار با دستگاه بالن پمپ داخل آئورتی (IABP)، اصول احیاء قلبی ریوی بعد از جراحی قلب، اصول مدیریت آریتمی ها و کاربرد PaceMaker آشنا خواهند شد.
متقاضیان می توانند تا پایان خرداد ماه نسبت به ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۳۰۴۰۹۲۲۵۲ تماس حاصل نمایند.

ارسال دیدگاه