جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد برای سومین بار اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی ” یوگای بارداری در آب” نماید.
به گزارش دپارتمان آموزشی پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، این کارگاه آموزشی با حضور “خانم گلستانه” در تاریخ های ۲۹ و ۳۰ شهریور ماه ۹۸ برگزار می گردد.
شایان ذکر است کارگاه مذکور بصورت تئوری و عملی آموزش داده می¬شود و در پایان به فراگیرانی که موفق به کسب نمره قبولی شده اند، گواهینامه معتبر و قابل ترجمه ای از سوی معاونت آموزشی این واحد اعطاء خواهد شد.
متقاضیان می توانند تا پایان تیر ماه نسبت به ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۳۰۴۰۹۲۲۵۲ تماس حاصل نمایند.

یک پاسخ ارسال نمایید

عضویت در خبرنامه ما

در صورت تمایل به عضویت در خبرنامه و نیز مطلع شدن از رویدادهای مهم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ایمیل خود را وارد نمایید.

Call Now Button