سومین دوره آموزش “ام بی ای سلامت” ( Health MBA )توسط مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، پریسا فتایی مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز ثبت‌نام سومین دوره آموزش “ام بی ای سلامت” در این واحد جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: سومین دوره آموزش “ام بی ای سلامت”(Health MBA) با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اعطای مدرک معتبر و قابل ترجمه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید مطرح دانشگاه های تهران، صنعتی شریف و شهید بهشتی  مدرسان دوره آموزشی Health MBA هستند، ‌اظهار کرد: این دوره فرصتی ویژه برای توسعه نگرش، دانش و مهارتهای مرتبط با راه اندازی مدیریت و کسب و کارهای سلامت را برای فراگیران ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این دوره، تصریح کرد:  توان افزایی دانشجویان و دانش آموختگان علوم پزشکی جهت حضور موثر و موفق در زمینه کسب و کارهای عرصه سلامت،  تقویت مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان، تجاری سازی فناوری‌های نوین حوزه سلامت،  شناسایی و ایجاد  فرصت‌ها و نحوه بهره برداری از آن‌ها در حوزه پزشکی و سلامت و  تقویت تفکر کارآفرینانه و تکنیک‌های حل مساله  برخی از مهمترین اهداف برگزاری این دوره است.

به گفته فتایی،  درک مفاهیم نوین خلاقیت، کارآفرینی و نوآوری، مدیریت منابع انسانی و مدیریت رفتار،  کشف، خلق و تجاری سازی ایده‌ها و فرصت‌های کسب و کار حوزه بهداشت و سلامت و  آشنایی با قوانین و مدل‌های کسب و کار حوزه سلامت، نحوه تامین منابع مالی برخی از سرفصل‌های این دوره را به خود اختصاص داده‌اند.

وی با بیان اینکه کلیه دانشجویان و دانش آموختگان حوزه سلامت و علاقمندان به حوزه مدیریت کسب و کار حوزه سلامت می‌توانند برای شرکت در این دوره ثبت‌نام کنند، ادامه داد: طول دوره حدود ۲۰۰ ساعت شامل (۱۴۰ ساعت حضوری و ۶۰ ساعت پروژه عملی و مشاوره بوده که از ۲۴  خرداد ماه طی روزهای جمعه برگزار خواهد شد.

مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استعدادهای درخشان، ثبت نام‌های گروهی و دارندگان طرح های نوآور از تخفیف ویژه برای شرکت در این دوره ها برخوردار خواهند شد، ادامه داد: علاقمندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های  ۰۹۱۲۰۱۳۶۴۵۳ و ۰۲۱۲۲۴۳۹۸۷۳  تماس گرفته و یا وبسایت مرکز به نشانی  healthcie.ir مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

Get Widget