ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو

تکنولوژی زیبایی پوست

ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو

ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو در ترم تابستان 98 برگزار می گردد.

دوره آموزش دستیار کنار متخصص پوست و مو که توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین گردیده به مدت 32 ساعت تئوری و عملی، از تاریخ 11 مرداد ماه 1398 در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می گردد.

به گزارش دپارتمان مهارت های حرفه ای، از آنجا كه تأمين بهداشت و ارتقاء خدمات ارائه شده در جامعه در زمره قوانين هر کشور می باشد و همچنين ارتقاي سطح دانش افراد فعال در اين حیطه از اهميت بسياری برخوردار است، این مهم مؤيد ارتقاء كيفيت خدمات و پيشيگيری از سرايت بيماری ها قلمداد می شود.
لذا حضور كادر آموزش ديده در مراكز زیبایی (پوست و مو) امری اجتناب ناپذير است که در اين راستا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو را برای دستياران کنار متخصص پوست مو و كادر مشغول به كار در مراكز درمانی و مطب های پوست و مو و افرادی که تمایل به اشتغال در این زمینه دارند، برگزار می نماید.

از اینرو، دپارتمان مهارت های حرفه ای سلامت اعلام کرد:
ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو با تشریح مباحث زیر برگزار می شود:
1. شناخت کلی و عمومی پوست ومو
2. تعریف انواع پوست و شناسایی و نحوه برخورد صحیح با آن
3. آشنایی با محصولات مورد مصرف در زمینه پوست و مو (کرم و شامپو …)
4. آشنایی با نحوه پذیرش مراجعه کننده و برخورد صحیح
5. مراقبت و پاکسازی سطحی پوست با کرم (ماسک و کرم ) و هیدرودرمی (رطوبت رسانی)
6. تعریف پدیده پیری و آشنایی با روش های به تعویق انداختن آن
7. آشنایی با نحوه دستیاری کنار پزشک هنگام رفع موهای زاید با لیزر و آی پی ال و همراهی بیمار جهت استفاده کرم های مورد نیاز و توصیه های بعد از انجام کار لیزر (مراقبت از دستگاه، موارد ایمنی و طرز صحیح تعویض لنز های محافظتی و تمیز نگه داشتن دستگاه از نظر آسیب فیبر و …)
8. آشنایی با انواع سرنگ جهت تزریق توسط پزشک
9. آشنایی عملی (نحوه روشن کردن دستگاه و نصب هندپیس استریل) با دستگاه رادیو فرکوءنسی و هایفو تراپی
10. آشنایی با دستگاه میکرونیدلینگ و روش های صحیح نگهداری و استفاده از سوزن و استریل کردن
11. آشنایی با اصول و انجام روش های ضد عفونی و بسته بندی و شستشوی وسایل موجود در مطب و آشنایی با انواع ست موجود در مطب
12. ماساژ زیبایی و طرز مصرف صحیح کرم های توصیه شده توسط پزشک

دوره آموزش دستیار کنار متخصص پوست و مو، از تاریخ 11 مرداد ماه 1398 در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت 32 ساعت تئوری و عملی برگزاری می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.
9-22439865 و 09335851495

اشتراک گذاری پست