ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو در ترم تابستان ۹۸ برگزار می گردد.

دوره آموزش دستیار کنار متخصص پوست و مو که توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین گردیده به مدت ۳۲ ساعت تئوری و عملی، از تاریخ ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می گردد.

به گزارش دپارتمان مهارت های حرفه ای، از آنجا که تأمین بهداشت و ارتقاء خدمات ارائه شده در جامعه در زمره قوانین هر کشور می باشد و همچنین ارتقای سطح دانش افراد فعال در این حیطه از اهمیت بسیاری برخوردار است، این مهم مؤید ارتقاء کیفیت خدمات و پیشیگیری از سرایت بیماری ها قلمداد می شود.
لذا حضور کادر آموزش دیده در مراکز زیبایی (پوست و مو) امری اجتناب ناپذیر است که در این راستا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو را برای دستیاران کنار متخصص پوست مو و کادر مشغول به کار در مراکز درمانی و مطب های پوست و مو و افرادی که تمایل به اشتغال در این زمینه دارند، برگزار می نماید.

از اینرو، دپارتمان مهارت های حرفه ای سلامت اعلام کرد:
ششمین دوره آموزشی دستیار کنار متخصص پوست و مو با تشریح مباحث زیر برگزار می شود:
۱. شناخت کلی و عمومی پوست ومو
۲. تعریف انواع پوست و شناسایی و نحوه برخورد صحیح با آن
۳. آشنایی با محصولات مورد مصرف در زمینه پوست و مو (کرم و شامپو …)
۴. آشنایی با نحوه پذیرش مراجعه کننده و برخورد صحیح
۵. مراقبت و پاکسازی سطحی پوست با کرم (ماسک و کرم ) و هیدرودرمی (رطوبت رسانی)
۶. تعریف پدیده پیری و آشنایی با روش های به تعویق انداختن آن
۷. آشنایی با نحوه دستیاری کنار پزشک هنگام رفع موهای زاید با لیزر و آی پی ال و همراهی بیمار جهت استفاده کرم های مورد نیاز و توصیه های بعد از انجام کار لیزر (مراقبت از دستگاه، موارد ایمنی و طرز صحیح تعویض لنز های محافظتی و تمیز نگه داشتن دستگاه از نظر آسیب فیبر و …)
۸. آشنایی با انواع سرنگ جهت تزریق توسط پزشک
۹. آشنایی عملی (نحوه روشن کردن دستگاه و نصب هندپیس استریل) با دستگاه رادیو فرکوءنسی و هایفو تراپی
۱۰. آشنایی با دستگاه میکرونیدلینگ و روش های صحیح نگهداری و استفاده از سوزن و استریل کردن
۱۱. آشنایی با اصول و انجام روش های ضد عفونی و بسته بندی و شستشوی وسایل موجود در مطب و آشنایی با انواع ست موجود در مطب
۱۲. ماساژ زیبایی و طرز مصرف صحیح کرم های توصیه شده توسط پزشک

دوره آموزش دستیار کنار متخصص پوست و مو، از تاریخ ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت ۳۲ ساعت تئوری و عملی برگزاری می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.
۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۳۳۵۸۵۱۴۹۵

ارسال دیدگاه