کارگاه آموزشی یوگای بارداری و زایمان برای ششمین بار در حوزه سلامت در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.
به گزارش دپارتمان پرستاری، مامایی و پیراپزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه آموزشی مذکور با اعطای گواهینامه معتبر برگزار می‌‌گردد.
مهمترین سرفصل‌های آموزشی این کارگاه شامل موارد زیر است:
بیومکانیک لگن، پیرینه دربارداری، اصول ومبانی یوگا، آناتومی وعضلات موثردرزایمان، پاوان موکت، آساناهابه تفکیک هفته های بارداری ،تکنیک های رفع مشکلات رایج دوران بارداری، پرانایاما(تکنیک های تنفسی)، مودراها
گفتنی است کارگاه آموزشی یوگای بارداری و زایمان به مدت چهار روز از تاریخ ۱۴/۰۵/۹۸ آغاز شده و تا ۱۷/۰۵/۹۸ ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، کارگاه یوگای باداری و زایمان از آموزش عملی برخوردار بوده که کیفیت و کمیت کارگاه برگزار شده در این واحد را نسبت به سایر مراکز متمایز کرده است.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در طول ساعات اداری با شماره های ۰۹۳۰۴۰۹۲۲۵۲ و ۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ تماس حاصل نمایند.

ارسال دیدگاه

Get Widget