شصت و ششمین دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در ترم تابستان ۹۸ برگزار می گردد.

دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی که به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین گردیده است، از تاریخ ۱۰ مرداد ماه ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت ۳۲ ساعت تئوری و ۲۴ ساعت عملی از ساعت ۱۴الی ۱۸ برگزاری می گردد.

در کشورهای پیشرفته، آموزش مستمر کمک های اولیه به گروه های مختلف جامعه، امری بدیهی و معمول است. در کشور ما با توجه به کثرت وقوع حوادثی نظیر تصادف و حوادث شغلی، سوانح طبیعی نظیر زلزله و نیز سکته های قلبی و مغزی از یک سو و احتمال تاخیر نیروهای خبره امدادی در محل حادثه برگزاری دوره ای در زمینه آموزش کمک های اولیه و فوریت های پزشکی را با هدف کاهش آسیب های ناشی از حادثه ضرورت می بخشد.

لذا حضور افراد آموزش دیده در جامعه امری ضروری است که در این راستا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه آموزشی حاضر را برای عموم و کادر مشغول به کار در مراکز درمانی، برگزار می نماید. همچنین، فراگیران در پایان دوره می توانند تا حضور کادر درمانی در صحنه حادثه، اقدامات اولیه را به منظور نجات جان مصدوم به کار ببرند.

از اینرو، دپارتمان مهارت های حرفه ای سلامت اعلام می کند:
شصت و ششمین دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی با تشریح مباحث زیر برگزار می شود:

سرفصل های آموزشی:

• خفگی و اختلالات تنفسی
  • شوک و اختلالات قلبی
  • زخم، خونریزی و جراحت های خاص
  • پانسمان (زخم بندی)
  • آسیب های اسکلتی
  • آسیب ناشی از عوامل محیطی و سوانح بزرگ
  • روش های اولیه نجات زندگی یا احیای قلبی –ریوی یا CPR
  • تعریف کمک های اولیه، وظایف و خصوصیات امدادگر، ارزیابی از مصدوم و مراحل آن، حمل مصدوم
  • بانداژ و آتل بندی
  • سوختگی ها
  • مسمومیت ها
  • انتقال مصدوم
  • تزریقات

دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، از تاریخ ۱۰ مرداد ماه ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت ۳۲ ساعت تئوری و ۲۴ ساعت عملی از ساعت ۱۴ تا ۱۸ برگزاری می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.
۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۳۳۵۸۵۱۴۹۵

ارسال دیدگاه