مسئولان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و بانک صنعت و معدن طی دیداری در رابطه با همکاری‌های مشترک در زمینه حمایت از مجموعه‌های استارتاپی حوزه سلامت گفت و‌گو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئولان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی طی دیدار با مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک صنعت و معدن در زمینه اجرای برنامه های مشترک در حوزه سلامت، استفاده از پتانسیل های مالی شبکه بانکی جهت ارتقا و توسعه فعالیتهای نوآورانه مراکز دانشگاهی در حوزه سلامت و همچنین حمایت مالی از گروه های استارتاپی متمرکز در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی گفت‌و‌گو کرده و راهکارهای کاربردی ارایه کردند. گفتنی است در این نشست دکتر علیرضا بهرامی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاونان این واحد با دکتر حسین مهری مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک صعت و معدن دیدار کردند.

ارسال دیدگاه