دوره مراقبت های ویژه کودک NICU

Deprecated: تابع Elementor\DB::is_built_with_elementor از نگارش 3.2.0 منسوخ شده است! به جای آن از Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() استفاده نمایید. in /home/jdsbma/domains/jdsbm.ac.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

به همت دپارتمان پرستاری، مامایی و پیراپزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی پانزدهمین دوره آموزشی ” مراقبت‌های ویژه نوزادان برگزار گردید.
در این دوره میزبان کارشناسان پرستاری و مامایی از استان های: تهران، اراک، همدان و تبریز بوده ایم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی،دوره آموزشی مذکور ویژه کارشناسان مامایی و پرستاری به مدت ۶۴ ساعت آموزش تئوری و عملی می باشد.
شایان‌ذکر است، در پایان این دوره آموزشی به شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره قبولی شوند گواهی معتبر و قابل ترجمه از سوی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی اعطا خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ولنجک، بلوار دانشجو، خیابان اعرابی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ساختمان اداری شماره ۲ واحد جهاد دانشگاهی مراجعه کرده و یا با شماره‌های ۹- ۲۲۴۳۹۸۶۵ و۰۹۳۰۴۰۹۲۲۵۲ خانم چناپارچی تماس بگیرند.