به گزارش دپارتمان مهارت های حرفه ای، از آنجا که تأمین بهداشت و ارتقاء خدمات ارائه شده در جامعه در زمره قوانین هر کشور می باشد و همچنین ارتقای سطح دانش افراد فعال در این حیطه از اهمیت بسیاری برخوردار است، این مهم مؤید ارتقاء کیفیت خدمات و پیشیگیری از سرایت بیماری های قلمداد می شود.
لذا حضور کادر آموزش دیده در مراکز دندانپزشکی امری اجتناب ناپذیر است که در این راستا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه آموزشی حاضر را برای دستیاران دندانپزشک و کادر مشغول به کار در مراکز درمانی و مطب های دندانپزشکی و افرادی که تمایل به اشتغال در این زمینه دارند، برگزار می نماید.

🖍دپارتمان مهارت های حرفه ای سلامت اعلام کرد: پنجاه و چهارمین دوره آموزشی دستیارکناردندانپزشک عمومی با تشریح مباحث اخلاق حرفه ای و روابط اجتماعی، دهان و دندان، منشی گری، بهداشت و کنترل عفونت، ظهور و ثبوت فیلم و حفاظت در برابر اشعه، CPR و اورژانس های رایج در دندانپزشکی، دستیار کنار دندانپزشک و دندانپزشکی در رشته های مختلف از جمله اندو،ترمیمی ،کودکان، پروتز، پریودنتیکس و ارتودنسی از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت ۱۲۸ ساعت تئوری و عملی برگزاری می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.
۹-۲۲۴۳۹۸۶۵ و ۰۹۳۳۵۸۵۱۴۹

ارسال دیدگاه