کارگاه آموزش کاربرد طب گیاهی در چاقی

درباره کاربرد طب گیاهی در چاقی:

گیاه درمانی به علم درمان و پیش گیری از بیماری ها با استفاده از قسمت مختلف گیاهان و مواد تهیه شده از آن ها گفته می شود. گیاهانی که به روش سنتی برای درمان به کار می روند اصطلاحاً گیاهان دارویی نامیده می شوند. یکی از اصول مهم درگیاه درمانی این است که این گیاهان و یا بخش های مورد استفاده آن باید کاریی مناسبی در درمان داشته باشند. هر گیاه دارای ساختاری با ترکیبات شیمیایی است که جداسازی و تعیین خواص شیمیایی اجزای آن یکی از موضوعات بسیار مهم در گیاه درمانی می باشد.
در این دوره سعی میشود با روشها و تکنیکهای مختلف، درمان چاقی را با استفاده از گیاهان دارویی مفرده و مرکبه آموزش دهیم تا فراگیران از مطالب این دوره بتوانند در ارائه فرمولهای گیاهی مرتبط توانمند تر و خلاق تر شوند. همچنین جهت بهبود کیفیت زندگی شخصی خودمان مطالب مفید و موثری کسب شود.

سرفصل های آموزشی کارگاه آموزش کاربرد طب گیاهی در چاقی:

• بررسی چاقی از دیدگاه طب ایرانی
  • معرفی روش های رایج کنترل چاقی
  • ارائه روش های تغذیه ای و سبک زندگی (life style) در کنترل وزن
  • معرفی گیاهان دارویی موثر در افزایش و تحریک متابولیسم، چربی سوزی و تناسب اندام
  • ارائه ترکیبات گیاهی موثر در چربی سوزی، لاغری و کنترل اشتها
  • معرفی محصولات گیاهی ضد چاقی موجود در بازار

مدرس:

خانم دکتر مهدوی (پزشک و پژوهشگر حوزه طب گیاهی)

مخاطبین:

عموم

این دوره آموزشی به صورت تلفیقی از طب ایرانی (Persian Medicine) و طب گیاهی (Herbal Medicine) ارائه می شود.

• ماساژ کودک

ارتباط مستقیم با مسئول کارگاه: 090222439873 (آقای فرهنگ)

ارتباط مستقیم با کارشناس دوره از طریق تلگرام: t.me/acecr_img