کارگاه آموزش یوگای پس از زایمان

درباره کارگاه آموزش یوگای پس از زایمان:

مادر شدن می‌تواند همراه با اتفاقات خاصی در جسم، توأم با تجربه‌های ویژه عاطفی و معنوی قوی در روحیه شخص باشد. باتوجه به شیوع بالای افسردگی بعد از زایمان و مشکلات مربوط به عضلات ناحیه پیرینه و لگن وعدم توجه کافی به تقویت این عضلات و به تبع آن مشکلات ناشی ازآن همچون بی­اختیاری ادرار و ناتوانی­های جنسی و... لزوم ابزاری همچون یوگای پس از زایمان بعنوان مکمل یوگای دوران بارداری برای رفع این مقوله کاملا ً ضروری می باشد. لذا باتوجه به اینکه جمعیت مشاورین مامایی کشور قشری ازجامعه هستند که ارتباط تنگاتنگ بامادران داشته و امین آنها محسوب می­گردند­، بهترین گزینه برای رسیدگی به این امر می­باشند. مسلماً کسی نمی­تواند بدون احساس شادی و هیجان در زندگی جدید، به فرزند کوچک خود توجه کافی کند. نوزاد نو­رسیده‌ی دچار شادی و هیجان توام است. رفاه این نوزاد ناتوان بستگی به توانایی مادر در ارضای احتیاجات وی دارد.

یوگا می‌تواند این احتیاجات را که ناشی از تغییر شرایط مسئولیتی است، پشتیبانی نماید. یوگا یک سیستم خود کنترلی باستانی است که حس سلامتی و چابکی را در همه سطوح جسمی، روحی وعاطفی ایجاد می­کند.

با آموزش مادران ، آنها با احساسات قوی­تر، اعتماد به نفس بیش‌تر و آرامش، قادر به پرورش بهتر فرزند خود بوده و می‌توانند این حس را در اعضای دیگر خانواده نیز رشد دهند. علاوه بر این اجرای تمرینات مداوم و منظم یوگا موجب تقویت عضلات، ­­­جلوگیری ازاضافه وزن ،  خون­رسانی بیشتربه ناحیه لگن و تقویت عضلات آن ، سبکی وآرامش ذهن افزایش حجم قفسه­سینه و تناسب اندام و تنظیم فشارخون خواهدشد.

اهداف برگزاري کارگاه آموزش یوگای پس از زایمان:

هدف از یوگای مادر و کودک بهره­ مندی از دانش کهن یوگا درکنار استفاده از علم روز Birth light  درجهت ارتقای علم مامایی و مراقبت از بانوان ازطریق بکارگیری تکنیک­های موثر ­(آساناها) در جهت تقویت عضلات و افزایش انعطاف اندام­ها برای کمک به مادرانی که تازه زایمان کرده­اند است. همچنین بااستفاده ازتکنیک­های تنفسی ظرفیت تنفسی را بالابرده همراه با  افزایش کارایی قلب درنهایت اکسیژن واندورفین بیشتری به وی می­رسد. مضاف­ بر این با تکنیک­های تن­آرامی و ریلکسیشن موجب کاهش تنش­های عضلانی و استرس و اضطراب شده و با ایجاد ارتباط موثر بین مادر وکودک بطورشگفت­انگیزی سبب افزایش سطح انرژی و تمرکز همراه با آرامش ذهن می گردد.

مهمترین سرفصل های آموزشی کارگاه آموزش یوگای پس از زایمان:

• آناتومی بدن
  • اصول و مبانی یوگا
  • آسیب های فیزیکی پس از زایمان
  • آسیب های روحی و روانی پس از زایمان
  • نقش یوگا در بازتوانی بدن
  • آساناهای پس از زایمان
  • تکنیک های رفع مشکلات رایج بعد از زایمان
  • پرانایاما (تکنیک های تنفسی)
  • مودراها
  • قفل ها
  • ریلکسیشن برای کاهش استرس
  • آساناهای همراه با کودک
  • اصول برگزاری کلاس وملاحظات

نمونه گواهی ارایه شده در پایان کارگاه

دومین کارگاه آموزش ماساژ بارداری
    دومین کارگاه ماساژ بارداری
    دومین کارگاه ماساژ بارداری

دانش پذیران درباره این کارگاه چه می گویند؟

زینب آهنگر

من کارگاه های زیادی شرکت کردم ولی به جرات میتونم بگم، کارگاه یوگای در بارداری جز بهترین کارگاههایی که گذروندم بود، از هماهنگی ها، مدیریت و برنامه ریزی مسئول دپارتمان که تمام وقت و با سعه صدر پاسخگوی سوالات ریز و درشت ما بودند، تا کادر محترم سالن ورزشی و مدرس این دوره که اطلاعات به روز دنیا در زمینه یوگا را خالصانه آموزش دادند تشکر می کنم. امیدوارم که همه دست اندرکاران، مثل همیشه بدرخشند، و خاطرات خوشی که برای من رقم خورد برای دوستان و عزیزان دیگر نیز تکرار شود.

زینب آهنگر - کارشناس مامایی

کسب اطلاعات بیشتر

ارتباط مستقیم با کارشناس دوره: 09304092252 (خانم چناپارچی)

ارتباط مستقیم با کارشناس دوره از طریق تلگرام: t.me/acecrnursing