معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دانشجویان خارجی علاقه مند و با استعداد جهت ثبت نام در کانون‌های فرهنگی و هنری دعوت می‌کند.

به گزارش ایسنادفتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونت بین الملل دانشگاه در نظر دارد برای دانشجویان خارجی این دانشگاه کانون‌هایی با رویکردهای فرهنگی و هنری تشکیل دهد.

محور فعالیت این کانون‌ها شامل مباحث ادبی، فن آوری اطلاعات، فیلم و عکس، نشریات، نمایش، نوا، هنرهای تجسمی و صدا تعیین شده است.

بر این اساس از دانشجویان علاقمند و با استعداد جهت ثبت‌نام در این کانون‌ها دعوت می‌شود در صورت تمایل مشخصات کامل و شماره تماس خود را به ایمیل int.sc.affairs@sbmu.ac.irارسال کنند تا در زمان مناسب برای هماهنگی با آنها تماس گرفته شود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۲۲۴۳۹۷۷۰ تماس بگیرند.

تجربیات و نظرات خود از شرکت در این دوره را برای ما ارسال کنید.

عضویت در خبرنامه ما

در صورت تمایل به عضویت در خبرنامه و نیز مطلع شدن از رویدادهای مهم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ایمیل خود را وارد نمایید.

Call Now Button